Waarom Fix?

Afspraak is afspraak

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Glasheldere vrijblijvende offerte

Veilig en betrouwbaar vakmanschap, al meer dan 40 jaar ervaring

Aangesloten bij de geschillen commissie.

Volg ons op Facebook:



Beoordelingen

Benieuwd wat anderen over FIX Badkamer en Timmerwerk zeggen, of wil je graag zelf je ervaringen delen met anderen? Bekijk hieronder de reacties of plaats zelf een beoordeling.

 

 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 


Recente beoordelingen:

Gemaakt:
18-06-18
Auteur naam:
Martin Chrispijn
Andre, een geweldige prestatie binnen 2 weken een totaal vernieuwde badkamer met toilet. Mooie afwerking en de juiste materialen. Top gedaan, gezellige werksfeer en samenwerking ( het domme werk voor mij, afvoer afval)Hier zullen we lang plezier van ondervinden. En je kan altijd langs komen om te vissen haha
Titel:
Gemaakt:
25-05-18
Auteur naam:
wim de leest
andre ik ben heel blij met min inloop douche en je heb prachtig werk afgeleverd van mij zou je een 10 krijgen
Titel:
Gemaakt:
25-05-18
Auteur naam:
Willem en Thea Buteijn
André heeft bij ons de beneden toilet gedaan, nadat hij in december onze badkamer heeft gedaan. De Toilet is super mooi geworden Wow echt vakwerk en zeer tevreden klanten. André denkt mee en geeft je vakwerk, en deskundigheid op zijn werkzaamheden. Bedankt voor de prachtige toilet, Wij zijn er blij mee. veel succes met je werkzaamheden. wij kunnen hem iedereen aanbevelen.
Gemaakt:
28-04-18
Auteur naam:
Rudi
Voor de tweede keer (in een nieuwbouwhuis) de badkamer en toiletten door André laten plaatsen en wederom naar tevredenheid. Prettig om advies en tips te krijgen tijdens het werk en een duidelijke offerte vooraf. Ook erg fijn dat hij een beetje flexibel was, omdat ons huis op het laatste moment tóch later werd opgeleverd dan vooraf besproken was. Resultaat is heel mooi geworden en netjes afgewerkt. Wij zijn er weer blij mee
Gemaakt:
24-03-18
Auteur naam:
Soedesh
Onze oude badkamer was een groot drama. Verkeerd gelegde afwatering, gevaarlijke stroomvoorziening en slecht tegelwerk en lekkage tot een verdieping lager. Aan André gevraagd of hij dit voor ons kan oplossen. Dit heeft hij dan ook perfect gedaan. Alles zeer vakkundig opgelost. Onze badkamer is nooit zo mooi en goed functionerend geweest dan nu. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd netjes op tijd. Overlegd alles wat hij doet. En daarnaast was hij ook klaar volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden en zullen onze volgende klussen zeker weer door dit bedrijf laten doen.
Gemaakt:
20-02-18
Auteur naam:
Ruud vd Berg
Zeer tevreden over het resultaat en de wijze waarop onze nieuwe badkamer tot stand is gekomen. Andre denkt mee en geeft zeer waardevolle tips waar wij in eerste instantie zelf niet aan gedacht hadden. Het resultaat is een badkamer zoals wij in gedachte hadden. Badkamer is netjes schoon en opgeruimd opgeleverd, we hebben geen negatief punt kunnen ontdekken. Een aanrader voor iedereen die een badkamer wil laten bouwen/verbouwen.
Gemaakt:
07-12-17
Auteur naam:
Willem en Thea Buteijn
Wij zijn zeer tevreden over Andre zijn vakkundigheid in zijn werkzaamheden. De badkamer is prachtig geworden zeker vakwerk, de badkamer was oud en gedateerd hij heeft hem omgetoverd in een hedendaagse moderne badkamer, met allure. Super mooi afgewerkt op de wijze die je zeker kan verwachten van een vakman met ervaring. Wij zullen hem zeker weer vragen voor de nieuwe toilet in onze woning, een fijn persoon met oog voor details en kwaliteit van zijn werkzaamheden. Andre bedankt voor de mooie en fijne badkamer
Gemaakt:
21-11-17
Auteur naam:
erik de nijs
andre heeft bij ons 5 jaar geleden onze badkamer gedaan naar volle tevredenheid.Nu moest onze vloer er uit in de gang en weer vakwerk.Hij komt altijd zijn afspraken na en is er altijd op de afgesproken tijd.Bij de volgende klus weten we hem weer te vinden.Ik kan Andre zeker aanbevelen een echte vakman.
Gemaakt:
09-11-17
Auteur naam:
Fam. Durak
André is een specialist en dat merk je meteen. Hij beloofde alle werkzaamheden in twee weken af te kunnen ronden en heeft deze belofte ook waargemaakt. Zelf waren we overdag aan het werk en konden zonder zorgen de sleutel bij hem achterlaten. Communicatie met hem verliep soepel via telefoon en sms. Bij een toekomstige verbouwing zullen we zeker weer contact met hem opnemen. We zijn zeer blij met het resultaat
Gemaakt:
18-10-17
Auteur naam:
Karin de jong
In ons nieuwe huis, een badkamer die erg slecht was aangelegd, met n hoop problemen. Gelukkig heeft André, kundig alles gesloopt en weer opgebouwd, naar een prachtige relax badkamer met veel meer ruimte, hij gaf adviezen over kleur voegen, verving zelf de dorpel, vanwege de kleur..werden van..alles via app en mai op de hoogte gehouden, waren n deel vd verbouwing niet thuis. Volkomen betrouwbaar en super tevreden ,,,raden t iedereen aan...en volgend jaar mag hij onze wc beneden renoveren ,,,,,,,
Gemaakt:
01-10-17
Auteur naam:
Wanda van den Berg
In één woord fantastisch. André heeft mijn toilet en badkamer geheel gerenoveerd en een lekkage verholpen, nieuwe leidingen gelegd etc. Hij werkt snel, vakkundig en netjes, iets wat je niet vaak meer tegen komt. Ook denkt hij met je mee en geeft advies, wat heel fijn is. Tevens heeft hij een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst omdat deze de geest had gegeven, dat kan hij namelijk ook. Kortom, eerste klas werk geleverd
Gemaakt:
25-03-17
Auteur naam:
Richard Verhagen
André heeft met de verbouwing van onze badkamer een topprestatie geleverd. Na de sloop van onze oude badkamer bleken er wat verborgen gebreken verscholen te zitten. Het is puur aan de extra inzet en het vakmanschap van André te danken deze zijn opgelost en dat wij nu een prachtige badkamer hebben, keurig binnen de planning. André denkt met je mee, geeft advies en biedt oplossingen waar nodig. Daarbij komt dat hij alleen genoegen neemt met een sublieme afwerking en kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpere prijs dan de concurrentie. Voortreffelijk werk geleverd tot in de kleinste details, een absolute aanrader
Gemaakt:
22-12-16
Auteur naam:
W Aleman
André heeft prima werk geleverd tijden de renovatie van onze badkamer en toilet. Wat mij ook zeer aansprak is dat er geen concessies betreft veiligheid worden gedaan denk hierbij aan elektrische in combinatie met natte ruimtes. Wij kunnen FIX badkamers dan ook van harte aanbevelen.
Gemaakt:
02-08-16
Auteur naam:
Groenewegen
Super service, kwaliteit en vakmanschap. Erg blij met onze badkamer en alles is naar wens en tot in de puntjes uitgevoerd. Fix denkt ook met je mee en laat de vakmanschap dubbel en dwars gelden. Ook wij kunnen FIX Badkamer en Timmerwerk van harte aanbevelen.
Gemaakt:
14-07-16
Auteur naam:
N. Tramper
Wij hebben een nieuw huis gekocht, waarin de badkamer en toilet niet zo was als hoe wij dat graag hadden gewild. Badkamer uitgezocht en gezocht naar een monteur. Via via gehoord dat André heel goed is in zijn werk. André heeft een prachtig resultaat geleverd en we zijn heel blij met de badkamer. Tijdens de verbouwing heeft André veel overlegd en goed advies gegeven, deze samenwerkingen vonden wij super
Gemaakt:
05-04-16
Auteur naam:
Y. Burger
Zes jaar geleden de badkamer laten verbouwen en nu de complete woonkamer. Ook deze keer weer erg tevreden: alles duidelijk doorgesproken, afspraken werden nagekomen en het resultaat is prachtig geworden Een vakman met gevoel voor service
Titel:
Gemaakt:
05-03-16
Auteur naam:
Rob van Haaren
6 jaar geleden onze badkamer laten verbouwen door Andre en dat was al top. Nu de badkamer bij onze dochter. Andre is een vakman in hart en nieren die heel goed werk aflevert. Hij denkt met je mee en geeft goed advies. Ik kan Andre van harte aanbevelen.
Gemaakt:
28-11-15
Auteur naam:
Bastiaan
Eindelijk hebben we besloten om de badkamer te doen. Het resultaat mag er wezen. Alles is volgens afspraak gedaan. We zijn dik tevreden. Ik raad het iedereen aan om bij André aan te kloppen voor een mooie badkamer. André is echt een super vakman.
Gemaakt:
14-11-15
Auteur naam:
Maty en Jan van der Kooij
Na lang wikken en wegen besloten om eindelijk de badkamer te laten veranderen. Doel : bad eruit Gelukkig werd André ons door mijn zus aangeraden, ook bij haar had hij voortreffelijk werk afgeleverd In twee weken tijd renoveerde André bij ons de badkamer, van de afbraak tot aan de wedergeboorte van onze badkamer bleek hij een keihard werkende, vakbekwame en goed gehumeurde ambachtsman met grote liefde voor zijn vak. Wij zijn buitengewoon tevreden over zijn werkwijze, steeds gericht op het welzijn van de klant: stof zoveel mogelijk buiten de deur te houden, dankzij geweldige stofzuigers Uitstekend resultaat, wij zijn dik tevreden
Gemaakt:
07-11-15
Auteur naam:
Rob Rugebregt
Wij hebben FIX (Andre Sneep) de verbouwing van onze badkamer en toilet toevertrouwd, en dat vertrouwen is volkomen terecht gebleken. Andre heeft in zijn - overigens schappelijke - offerte ca. 3 weken begroot voor de werkzaamheden. Door zijn accurate en vakkundige manier van werken was hij 2 dagen eerder klaar dan gepland. Andre werkt met eerste klas materialen, die duurder zijn dan wij hadden begroot, maar die de kwaliteit van het eindresultaat zeer positief hebben beïnvloed. Andre voert zijn werkzaamheden altijd in overleg met ons uit, zodat alle details precies volgens wens zijn gerealiseerd. Daarbij geeft hij nuttige tips/adviezen, zodat het project tot grote tevredenheid is afgeleverd. Hulde.
Gemaakt:
09-10-15
Auteur naam:
Matthijs Peeperkorn
André is ons aanbevolen door een collega en daar hebben we geen spijt van. Offerte snel geleverd, werk op tijd gestart en alles tijdig opgeleverd. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee... badkamers zijn geheel naar wens uitgevoerd en alles werkt naar behoren. En mocht er toch iets niet helemaal oké zijn dan is het een kwestie van bellen en André staat direct op de stoep om het op te lossen. Wij zijn dik tevreden
Gemaakt:
06-08-15
Auteur naam:
J. Wubbels
Het is heel prettig om mee te maken dat ze nog bestaan, die vaklui. Andre Sneep is zo iemand. Na een gedetailleerde offerte heeft hij zowel de badkamer als 2 toiletten op zeer vakkundige wijze in nieuwstaat gebracht. Ook is het prettig dat Meneer Sneep zowel voor als tijdens de werkzaamheden je van goede en bruikbare adviezen voorziet. Prima, wij zijn over het resultaat zeer tevreden.
Gemaakt:
29-07-15
Auteur naam:
Wouter Aleman
Reactie Familie Aleman Tijdens onze verbouwing heeft dhr Sneep diverse werkzaamheden voor ons uitgevoerd dit gebeurde op afspraak welke altijd punctueel werden nagekomen. Werkzaamheden bestonden uit plaatsen van muurtje, plaatsen en afhangen van deuren en het plakken van plinten. Alle genoemde werkzaamheden werden naar volle tevredenheid uit gevoerd hetgeen ons heeft doen besluiten de verbouwing van de badkamer ook door dhr Sneep te uitvoeren.
Gemaakt:
28-06-15
Auteur naam:
A.T. Verhagen
Juni 2015 is onze badkamer en toilet compleet gerenoveerd door Fix Badkamer & Timmerwerken. Over het resultaat zijn we meer dan 100% tevreden. Fix Badkamer & Timmerwerken werkt professioneel en geheel volgens plan. Over kwaliteit en vakmanschap is geen discussie mogelijk. Uitvoerder Andre Sneep is prettig in omgang, geeft goede adviezen en denkt goed mee wanneer technische oplossingen aan de orde zijn. Fix Badkamer & Timmerwerk en André Sneep is een aanbeveling voor het uitvoeren van kwaliteitswerk. Op de foto’s , badkamer 71 en toilet 72 kun u het resultaat bekijken.
Gemaakt:
08-05-15
Auteur naam:
Raoul Boomsma
Totaal ongepland een volledige renovatie van de badkamer laten uitvoeren na een waterschade. Goede en gedetailleerde offerte afgegeven, niet de goedkoopste, maar wel een waar aan alles gedacht is. Binnen een week was de renovatie geheel uitgevoerd, alles netjes opgeleverd en aangesloten. Alleen de douchewand, die op maat gemaakt moest worden en later geleverd werd, ontbrak nog. Daags na levering van de douchewand is deze gemonteerd, wederom super netjes en strak. Ik kan Fix Badkamer & Timmerwerk en André Sneep daarom van harte aanbevelen.
Gemaakt:
24-02-15
Auteur naam:
Martijn Bosman
Wij hadden onze eigen ideeën al voor de badkamer gemaakt, met wat advies van FIX uiteindelijk alles laten verzorgen en het eindresultaat is super. Alles netjes volgens afspraak; we zijn meer dan tevreden